Kunststof kozijnen K-vision

Kunststof kozijnen K-visionWanneer je op het punt staat nieuwe kozijnen te kiezen, heb je verschillende mogelijkheden. Eén hiervan is het materiaal. Kunststof kozijnen waren een tijd lang niet erg populair, maar dit is volledig omgeslagen. Dat komt doordat je met kunststof kozijnen veel waar krijgt voor je geld. On op dit moment worden ze zo uitgegeven ze qua uiterlijk niet meer onderdoen aan hout of aluminium. Een andere keuze die je moet maken is de producent, en hiervan zijn er vele. Hier kun je lezen over K-vision, de kenmerken van deze kunststof kozijnen en krijg je een aantal handige tips die je kunt gebruiken om de kosten onder controle te houden.

*Tip:

→ Wat kosten K-vision kozijnen t.o.v. andere kozijnen? Vul hier het formulier in, ontvang vrijblijvend tot 6 offertes van diverse lokale installatiebedrijven en begin met vergelijken.

Waar staat K-vision voor?

K-visions kunststof kozijnen staan voor sterkte, ervaring, kwaliteit, dynamiek en innovatie. Dit doen ze door de concurrentie altijd te proberen een stapje voor te zijn. Het nieuwste kozijnontwerp is bijvoorbeeld voorzien van een windstopper, waarmee je de laagste U-waarde in huis hebt. Je krijgt ook een modern en recht afgewerkt kozijn en je kunt kiezen uit luxe kleuren die ook lang mooi blijven.

De kozijnmodule

Bij K-vision kun je kiezen uit verschillende lijnen die elk een andere uitstraling hebben. Zo is er de moderne Cube lijn, de klassieke Classic lijn en de elegante City lijn. Binnen elke lijn heb je verschillende raamsoorten en -combinaties, waarvan je je eigen kunt samenstellen en bekijken. Omdat de prijzen voor iedereen verschillend zullen zijn en sterk afhankelijk zijn van afmetingen en persoonlijke voorkeur, is het niet mogelijk om de precieze prijzen te geven voor de kozijnen. Het beste kun je zelf een offerte laten opstellen om te zien wat de kosten exact zullen zijn voor jou. De kozijnmodule laat je alle keuzes zelf maken, zoals het profiel, de samenstelling, het glas en de kleur.

Andere kenmerken van k-vision kozijnen

De kozijnen van K-vision zijn brandwerend en getest door een centrum voor brandveiligheid. Uit de testen is gebleken dat de kozijnen 60 minuten brandwerendheid halen. Daarnaast staan de kozijnen ook bekend om de uitmuntende isolatiewaarden en zijn ze uitermate geschikt voor gebruik in energiebesparende woningen. De kozijnen zijn gemaakt van gerecycled materiaal wat ook weer makkelijk te recyclen is als je ze laat vervangen. Dit kan wel tot 10 keer gedaan worden.

Hou de kosten laag

Het investeren in nieuwe kozijnen is zeker de moeite waard, maar niet altijd even voordelig. Dit is niet erg, maar het is niet de bedoeling dat je ergens te veel voor betaalt. Hier lees je hoe je de uitgaven omtrent kunststof kozijnen laag kunt houden.

  • Neem hoogrendementsglas: omdat K-vision kunststof kozijnen zo goed isoleren, is het ten zeerste aan te raden om hier ook een goed isolerend glas in te doen. Dat betekent meestal HR++ glas en de meeste kozijnen zijn hier standaard mee uitgerust. De kosten zijn niet veel hoger dan dubbel glas, maar deze verdien je snel terug op de stookkosten die je bespaart.
  • Installeer de kozijnen zelf: dit is niet heel erg moeilijk en scheelt je flink op de totaalkosten. Vaak kan dit oplopen tot 50 procent. Zorg dat je goed bent ingelicht, lees de voorschriften van de producent en ga aan de slag.
  • Goed onderhoud: kunststof kozijnen hebben weinig onderhoud nodig, maar als je jaarlijks de scharnieren smeert, de kuststof behandelt met was en het kozijn goed afstelt kun je langer van je kozijnen genieten.

Bespaar met onze vergelijkingstool

Ben je geïnteresseerd in nieuwe kozijnen en klaar om te kijken wat de kosten zouden zijn voor jou? Gebruik dan onze vrijblijvende vergelijkingstool om precies uit te vinden wat er voor jou op de markt beschikbaar is. Je vult je postcode en de gegevens van je klus in, en de tool zal een aantal offertes kunnen verzamelen voor jouw specifieke situatie. Deze kun je na ontvangst makkelijk vergelijken op punten zoals prijs, kwaliteit en service waarna je een betere beslissing kunt maken over jouw nieuwe kunststof kozijnen.

 

Vergelijk kozijnspecialisten in jouw regio!

Omdat het om maatwerk gaat kunnen de prijzen aanzienlijk verschillen per kozijnbedrijf. Bespaar jezelf tijd en geld. Ontvang gratis en vrijblijvend offertes van lokale kozijnspecialisten en maak een weloverwogen keuze!

Wat gebeurt er met je garantie bij faillissement?

Kunststof kozijnen zijn een aanwinst voor iedere woning. De kozijnen vergen nauwelijks onderhoud en bijna iedere glassoort …

kozijnen prijzen

Welke is beter? Houten of kunststof kozijnen?

Zijn je kozijnen aan vervanging toe? Dan kan je kiezen tussen houten of kunststof kozijnen voor je woning. Beide kozijnsoorten …

kunststof kozijnspecialist

Waarom kunststof kozijnen kopen in 2021?

Het aanschaffen van kunststof kozijnen biedt veel voordelen tegenover de houten, aluminium en stalen varianten. Daarbij komt …

plaatsen kozijn

Van welke materialen kunnen kunststof kozijnen gemaakt zijn?

Wanneer je jouw huis beter wilt isoleren, dan zijn kunststof kozijnen een goed begin. Kunststof kozijnen hebben de beste …

De voor- en nadelen van een zinken kozijn

Zinkwerk aan een kozijn komt niet vaak voor, omdat het een duur materiaal is om te gebruiken in je woning. Een zinken kozijn …

Prefab kunststof kozijnen

Kunsthof frames worden steeds meer besteld. Of je nu in een oud of nieuw huis woont, veel mensen realiseren zich dat kunststof …