Kunststof kozijnen Schüco

Kunststof kozijnen SchücoBen je op zoek naar kwalitatief uitmuntende kunststof kozijnen? Wil je je huis energiebesparender maken en jaarlijks geld besparen op de stookkosten? Dan kan Schüco een goede leverancier zijn voor jouw kozijnen. Deze Duitse fabrikant produceert al jaren hoogstaande kunststof kozijnen die bekend staan om hun erg lage isolatiewaardes. Hier lees je meer over kunststof als materiaal en Schüco als producent en kun je vinden hoe je de kosten voor je kozijnen laag kunt houden.

*Tip:

→ Besparen op de kosten? Vul het formulier in, ontvang vrijblijvend tot 6 offertes van diverse lokale installatiebedrijven en kies de beste deal.

Waarom kunststof?

Door de kozijnen van Schüco wordt één van de grote voordelen van kunststof uitgelicht en dit is de isolatiewaarde. In combinatie met HR++ glas kan je nauwelijks nog warmte verliezen uit je huis. Daarnaast is kunststof een duurzaam materiaal dat lang mee kan gaan en nauwelijks onderhoud nodig heeft. Ook hoeft het nooit te worden overgeverfd. Kunststof is veilig want het is brandvertragend en inbraakwerend en de prijs is zeer aantrekkelijk. Het is namelijk het goedkoopste materiaal voor kozijnen op de markt op dit moment.

Schüco

Schüco is een leverancier van kozijn profielen, zowel van aluminium als kunststof. Deze profielen worden vervolgens bewerkt door een ander bedrijf waarna het uiteindelijke product ontstaat. De kunststof kozijnen zijn onderverdeeld in de Corona lijn en de Thermo lijn. De eerste kun je bestellen in drie verschillende varianten, elk met een andere sfeer. Ook kun je zelf de kleur bepalen, zodat je je huis een klassiek, modern of authentiek uiterlijk kunt geven. De Thermo lijn is vooral interessant voor iedereen die een zeer lage isolatiewaarde wil bewerkstelligen. Deze kozijnen hebben 7 isolerende kamers en maken in sommige gevallen ook gebruik van aluminium om een nog betere isolatiewaarde te krijgen.

De kosten van Schüco kozijnen

Schüco kozijnen zijn niet goedkoop, maar daar krijg je een zeer hoge kwaliteit kozijn voor terug. Het is moeilijk aan te geven hoeveel je betaalt voor jouw Schüco kozijn, want dit hangt af van een groot aantal factoren. Zo is er het soort kozijn, de afmetingen, de uitvoering en eventuele extra’s die je wilt laten installeren. Ook is de montage van belang, laat je dit doen, of doe je het zelf? Als laatste is er het glas dat je kiest. Voor een kozijn dat zo goed isoleert, zou je een net zo goed isolerende glassoort uit moeten kiezen. Dan kom je al gauw op HR+++, wat aanzienlijk meer kost dan dubbel glas, maar wat nauwelijks nog warmte doorlaat.

Bespaar op de kosten

Met Schüco kozijnen heb je echt kwaliteit en stijl in huis, maar hier betaal je ook voor. Wil je deze kosten laag houden, dan kun je gebruik maken van de volgende tips.

  • Probeer een outlet: bij outlets kun je regelmatig kozijnen vinden van grote merken zoals Schüco voor een lagere prijs. Dit is omdat de kozijnen bijvoorbeeld van een vorige lijn komen, of uit het buitenland worden geïmporteerd, wat niet betekent dat ze kwalitatief slechter zijn. Zeer de moeite waard dus om dit eens te bekijken.
  • Bespaar op de energiekosten: laat je meerdere kozijnen vervangen, dan kun je echt verschil maken op je energiekosten door een goed isolatieglas toe te voegen. De meeste kozijnen worden standaard uitgerust met HR++ glas en je zal dit verschil ook duidelijk merken aan het klimaat in huis.

Begin het plannen hier

Ben je geïnteresseerd in nieuwe kunststof kozijnen, dan kun je hier beginnen met plannen. Maak gebruik van onze vergelijkingstool door in een paar minuten je postcode en andere gegevens omtrent je klus door te geven. Je zal vervolgens in korte tijd een aantal offertes ontvangen van bedrijven uit jouw regio die je kunt bekijken en vergelijken op punten die voor jou belangrijk zijn. Zo kom je snel en makkelijk tot de juiste beslissing wat betreft jouw nieuwe kunststof kozijnen.

 

Vergelijk kozijnspecialisten in jouw regio!

Omdat het om maatwerk gaat kunnen de prijzen aanzienlijk verschillen per kozijnbedrijf. Bespaar jezelf tijd en geld. Ontvang gratis en vrijblijvend offertes van lokale kozijnspecialisten en maak een weloverwogen keuze!

Wat gebeurt er met je garantie bij faillissement?

Kunststof kozijnen zijn een aanwinst voor iedere woning. De kozijnen vergen nauwelijks onderhoud en bijna iedere glassoort …

kozijnen prijzen

Welke is beter? Houten of kunststof kozijnen?

Zijn je kozijnen aan vervanging toe? Dan kan je kiezen tussen houten of kunststof kozijnen voor je woning. Beide kozijnsoorten …

kunststof kozijnspecialist

Waarom kunststof kozijnen kopen in 2021?

Het aanschaffen van kunststof kozijnen biedt veel voordelen tegenover de houten, aluminium en stalen varianten. Daarbij komt …

plaatsen kozijn

Van welke materialen kunnen kunststof kozijnen gemaakt zijn?

Wanneer je jouw huis beter wilt isoleren, dan zijn kunststof kozijnen een goed begin. Kunststof kozijnen hebben de beste …

De voor- en nadelen van een zinken kozijn

Zinkwerk aan een kozijn komt niet vaak voor, omdat het een duur materiaal is om te gebruiken in je woning. Een zinken kozijn …

Prefab kunststof kozijnen

Kunsthof frames worden steeds meer besteld. Of je nu in een oud of nieuw huis woont, veel mensen realiseren zich dat kunststof …