Alles wat je moet weten over kunststof kozijnen
Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Als je voor kozijnen gaat kiezen dan zou je aan aluminium kunnen denken. Maar waarom zou jij deze keuze maken? Heb je deze soort kozijnen als een afgewogen tegen de andere soorten?

Overweging

Als je voor hout gaat kiezen dan moet je weten dat het hout kan gaan rotten, je moet het schilderen en dat kan veel onderhoud vragen. Ieder jaar moet je alles goed controleren en het liefst vaker per jaar. Bij de aluminium kozijnen hoeft dat niet, je moet het wel schoonhouden, maar dat kan wanneer je de ramen schoon gaat maken. Het is daarom belangrijk dat je weet waarom je de aluminium kozijnen gaat kiezen. Misschien wil je dat de woning een modern uiterlijk krijgt, dat is hiermee dan meteen opgelost. Deze kozijnen kunnen voorzien worden van een goede isolatie en dan heb je niets te klagen! Overigens gaan de aluminium kozijnen ook een lange tijd mee. Aluminium kozijnen zijn wel wat duurder dan houten en kunststof kozijnen. Maar misschien vind je het mooier en dan is dat zeker de moeite waard om te overwegen.

Voordelen aluminium kozijnen

De aluminium kozijnen hebben een groot aantal voordelen. Ze hebben om te beginnen een modern uiterlijk. Daarnaast zijn ze erg sterk en zeer stabiel. Ze roesten en rotten niet (dit kan bij hout wel gebeuren) en de isolatie kan net zo goed zijn als bij kunststof en houten kozijnen. Maar de aluminium kozijnen moeten dan wel voorzien worden van thermische onderbreking. Een ander voordeel is dat de aluminium kozijnen geen vocht opnemen. De kozijnen zijn eenvoudig schoon te houden, wanneer je de ramen schoon gaat maken poets je meteen een keer over je kozijnen en ze zien er weer als nieuw uit. Maak daarom de keuze waar jij van gaat genieten en wat jij wil, weinig of veel onderhoud?

Aluminium kozijnen kopen

Wil je aluminium kozijnen kopen? Klik dan hier en ontvang tot wel 6 offertes van kozijnspecialisten uit uw regio in uw mailbox, geheel gratis en vrijblijvend. Vergelijk en kies de beste deal!

Bron: Aluminium kozijnen

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?
Wij scoren een 9!

Laatste nieuws

Fallback Image

Kunststof kozijn fraudeur krijgt taakstraf

Voormalig eigenaar (48 jaar) van een kozijnbedrijf uit Gasselternijveen heeft taakstraf gekregen van zo’n

Vergelijking aluminium, hout en pvc kozijnen

Bij het aanschaffen van nieuwe kozijnen heb je een aantal keuzes te

Fallback Image

Comfort PADK maakt parallel open zetten van raam mogelijk

BUVA heeft op de Nederlandse markt een nieuw parallelle draaikiep raambeslag gelanceerd