Alles wat je moet weten over kunststof kozijnen
Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

BUVA heeft op de Nederlandse markt een nieuw parallelle draaikiep raambeslag gelanceerd welke gebruikt kan worden bij kunststof kozijnen. Door gebruik te maken van dit unieke raambeslag is het mogelijk om je raam niet uitsluitend in de bekende twee, maar wel in drie verschillende standen te plaatsen. Het nieuwe, activPilot draai-kiepraambeslag voor kunststof kozijnen kreeg de naam Comfort PADK.

Parallelstand

Door gebruik te maken van de Comfort PADK kies je voor een raam dat parallel open kan worden geplaatst. Hierdoor wordt het raam voorzien van een ventilatiespleet van 6 millimeter waardoor een constante stroom verse, frisse lucht naar binnen wordt gedreven. Door de beperkte opening wordt voorkomen dat het raam dichtslaat en daarnaast zijn er nog verschillende andere voordelen waar je op kan rekenen.

Voordelen Comfort PADK

Hoewel de beperkte ventilatiespleet er perfect voor kan zorgen dat een ruimte wordt geventileerd is de ruimte die wordt gecreëerd met de buitenwereld niet van die aard dat ze een storende invloed heeft op bijvoorbeeld mensen die in een kantoor zitten te werken. De beperkte ventilatiespleet zorgt er namelijk voor dat er veel minder geluid door het raam naar binnen komt en daarnaast voldoet het product aan inbraakwerendheidsklasse 2, NEN5096. Naast een ventilerende en geluidswerende functie voldoet de Comfort PADK dan ook probleemloos aan de gangbare eisen op vlak van veiligheid wat het tot een uiterst kwalitatief en veelzijdig product maakt.

Drie standen

De Comfort PADK maakt het niet alleen mogelijk om het raam in kwestie parallel open te plaatsen, daarnaast worden ook de andere mogelijkheden om het raam te openen voorzien. zo is het nog steeds mogelijk om het raam in de traditionele draai- of kiepstand te plaatsen. Dit zorgt er voor dat de Comfort PADK in principe overal in huis kan worden aangebracht. Denk daarbij niet alleen aan de badkamer of het toilet, maar bijvoorbeeld ook aan de slaapkamer of in andere ruimtes waar een (beperkte) ventilatie mogelijk moet zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Lees ook:

Stappenplan kozijnen plaatsen

De kozijnen van iedere woning moeten eens in de zoveel tijd vervangen

Tocht in kozijnen: oplossingen

In heel veel verschillende woningen is er tegenwoordig sprake van een vervelende

Kunststof kozijn fraudeur krijgt taakstraf

Voormalig eigenaar (48 jaar) van een kozijnbedrijf uit Gasselternijveen heeft taakstraf gekregen van zo’n