Alles wat je moet weten over kunststof kozijnen
Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Laatst bewerkt op: 30 jan 2017

De keuze van de onderdorpel

Onderdorpel kunststof kozijnIedereen die heeft beslist om een kunststof kozijn aan te kopen zal uiteraard ook een onderdorpel willen aankopen. Vaak wordt gedacht dat het niet zoveel uitmaakt welke onderdorpel je kiest, maar dat is niet het geval. In het beste geval kan je zowel de kunststof kozijnen als de onderdorpel samen aankopen. Op deze manier kan je namelijk met zekerheid zeggen dat deze zal voldoen aan de verwachtingen en aansluit op de vormgeving van de kozijnen. Bij twijfel over welke onderdorpel voor jou het interessantst is wordt het aangeraden om een beroep te doen op het advies van een expert.

→ Direct weten wat kozijnen voor jou gaan kosten? Vul hier het formulier in en ontvang vrijblijvend tot 6 offertes van diverse lokale installatiebedrijven.

Hoeveel kost een onderdorpel?

De prijs die je moet betalen voor een onderdorpel is sterk afhankelijk van verschillende factoren. Zo wordt er uiteraard rekening gehouden met het materiaal waaruit deze is vervaardigd. Het materiaal waaruit een onderdorpel wordt gemaakt is sowieso van cruciaal belang voor jou, want ze is grotendeels bepalend voor de isolatiewaarde van het geheel. Iedereen die heeft geïnvesteerd in energiebesparende toepassingen doet er goed aan om ook even de onderdorpel van zijn of haar kunststof kozijn van naderbij te bekijken. Via deze weg kan zeer veel warmte de woning verlaten en dat kan uiteraard niet de bedoeling zijn.

Is een onderdorpel geschikt voor mijn kunststof kozijn?

Vooraleer over te gaan tot de aankoop van een bepaalde onderdorpel is het bijzonder belangrijk om voldoende rekening te houden met het type kozijn waarover je beschikt. Tegenwoordig zijn er verschillende onderdorpels op de markt terug te vinden die zowel geschikt zijn voor houten als voor kunststof kozijnen, maar deze bieden in beide gevallen vaak niet het gewenste resultaat. Omwille van deze reden is het altijd goed om een expert ter zake te raadplegen zodat hij mee met jou kan bepalen welke onderdorpel het best zou aansluiten op je kunststof kozijn. Alleen op die manier zorg je voor een geslaagde aankoop zonder vervelende problemen achteraf.

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Wij scoren een 9!

Laatste nieuws

Kunststof vs. Aluminium Kozijnen: Welke is het Beste voor Bedrijven?

februari 15, 2024

Bij het bouwen of renoveren van bedrijfspanden is het kiezen van de

Wat gebeurt er met je garantie bij faillissement?

oktober 9, 2020

Kunststof kozijnen zijn een aanwinst voor iedere woning. De kozijnen vergen nauwelijks

Welke is beter? Houten of kunststof kozijnen?

september 25, 2020

Zijn je kozijnen aan vervanging toe? Dan kan je kiezen tussen houten